درباره نشریه

درباره نشریه آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی

دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با بهره‌گیری از دانش اساتید و کارشناسان و همکاری سایر بخش‌های مختلف دانشکده اقدام به چاپ و انتشار فصلنامه علمی-پژوهشی آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی نموده است که امید است با یاری اساتید، محققان و دانشجویان گرانقدر انتشار این مجله تداوم داشته باشد و بتواند با ارائه دست آوردها، یافته‌ها و راهبردها گام‌های مؤثری در جهت تولید دانش بردارد.

مجوز انتشار مجله آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی در بیست و ششمین و بیست و هفتمین کمیسیون بررسی و تأیید مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به تاریخ 85/07/02 صادر شد و اولین شماره از مجله در بهار 1386 منتشر ‌گردید و در تاریخ 1393/10/15 رتبه علمی-‌پژوهشی را از دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی و کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری کسب نمود.

مجله آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی در  «پایگاه اطلاعات علمی نشریات دسترسی آزاد» (DOAJ) «کبی (CABI)»، «پایگاه‌ استنادی جهان اسلام» (ISC)، «پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی» (SID)، «گوگل اسکالر» (Google Scholar) نمایه شده‌ است.

مجله آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی چهار شماره در سال (فصلنامه) و هشت مقاله در هر شماره به زبان فارسی با چکیده انگلیسی منتشر می‌کند. مقالات از طریق وب‌سایت مجله به آدرس الکترونیکی http://jvcp.iaut.ac.ir/ دریافت می‌شوند و برای دبیر تخصصی ارسال می شوند تا از لحاظ قرار گرفتن در اسکوپ مجله مورد تایید قرار بگیرند و بعد از تأیید در جلسه هیأت تحریریه مجله، توسط سه داور متخصص ارزیابی و مدت داوری حدوداً بین 3 الی 6 ماه طول کشیده و پس از ویرایش علمی و دستوری توسط ویراستار فنی و سردبیر مجله، منتشر می‌گردند.

مراحل پذیرش و انتشار مقالات دارای روند دقیقی بوده و مقالات با کیفیت علمی بالا انتخاب و در حداقل زمان ممکن به چاپ می‌رسند.

مجله آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی چهار شماره در سال (فصلنامه) و هشت مقاله در هر شماره به زبان فارسی با چکیده انگلیسی منتشر می‌کند. مقالات از طریق وب‌سایت مجله به آدرس الکترونیکی http://jvcp.iaut.ac.ir/ دریافت می‌شوند و بعد از تأیید در جلسه هیأت تحریریه مجله، توسط سه داور متخصص ارزیابی و پس از ویرایش علمی و دستوری، منتشر می‌گردند.

شرایط مجوز (Licence Terms)

کل محتوای مجله آزادانه برای مقاصد غیر تجاری در دسترس بوده و کاربران مجاز به استفاده از اطلاعات فراهم شده در مقالات این مجله مشروط به ذکر منبع و مرجع، می­باشند.

نسخه‌برداری و استفاده از مقاله‌های این نشریه تابع قانون دسترسی آزاد Creative Commons Attribution 4 می‌باشد.

سیاست دسترسی آزاد (Open Access Policy)

با راه‌­اندازی یک سیستم مدیریت یکپارچه برای نشریات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، همه مقالات مجله «آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی» بدون هیچ هزینه‌­ای قابل دسترس هستند. ما با باور به این اصل که قرار دادن آزادانه نتایج پژوهش‌­ها در دسترس عموم، به تبادل بیشتر دانش در سطح جهان کمک می‌کند، به سیاست فراهم ساختن دسترسی آزاد به مجله به‌صورت برخط (Online) متعهدیم؛ تا بدین وسیله فرصتی برای پژوهشگران مختلف جهت انتشار مقالات و هم‌چنین دسترسی رایگان به متن کامل مقالات منتشر شده، فراهم آوریم.

open access

زمان بررسی اولیه مقالات: در بازه زمانی یک هفته مقالات بررسی اولیه و تعیین تکلیف می‌شوند.

آرشیو نشریه: مقالات آرشیو ملی دیجیتال نشریات علمی ایران، آرشیو می‌باشد.

نوع دسترسی: امکان دسترسی آزاد به متن کامل مقالات در وب‌سایت مجله دارد.

نرخ پذیرش مقالات در سال 1399:  23% درصد