کلیدواژه‌ها = جوجه گوشتی
تعداد مقالات: 12
4. مقایسه عیار پادتن سرمی 8 نوع واکسن زنده تجاری برونشیت عفونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 8، 2 (30) تابستان، تابستان 1393، صفحه 473-479

سامان مهدوی؛ افشین ذاکری؛ یوسف مهمان نواز


5. اثر افزودنی پودر کنگرفرنگی بر پارامترهای رشد، غلظت کلسترول خون، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 8، 1 (29) بهار، بهار 1393، صفحه 357-366

فرنگ روزمهر؛ اردشیر محیط؛ محمود خوش‌سکه؛ محمد حسن‌زاده


6. اثر بتاگلوکان مخمر بر میزان آلبومین، گلوبولین، اوره و پروتئین تام پلاسمای جوجه‌های گوشتی

دوره 7، 2 (26) تابستان، تابستان 1392، صفحه 1882-1888

علی کارگری رضاپور؛ سمیه قبادی؛ افشین ذاکری


7. اثر گیاهان دارویی خار مریم (SilybummarianumL.) و آویشن (Thymus vulgaris L.) بر سیستم ایمنی و برخی از فرآسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 7، 2 (26) تابستان، تابستان 1392، صفحه 1836-1843

امید فانی مکی؛ احمد ابراهیم زاده؛ حسین انصاری نیک؛ محمود قزاقی


8. شناسایی تیپ 91/4 ویروس برونشیت عفونی در جوجه‌های گوشتی استان چهارمحال و بختیاری

دوره 6، 2 (22) تابستان، تابستان 1391، صفحه 1543-1547

مجید غلامی آهنگران؛ عبدالحمید شوشتری؛ عباس دوستی؛ عزت اله فتحی هفشجانی؛ نوشا ضیاء جهرمی


9. بررسی تأثیر طول زمان مصرف روغن ماهی بر غلظت کلسترول و تری‌گلیسیرید خون و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 5، 1 (17) بهار، بهار 1390، صفحه 1093-1101

حسین ایروانی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ بابک خیرخواه


11. اثر سطوح مختلف مواد مغذی جیره بر عملکرد و همبستگی آن با صفات لاشه در دوره رشد جوجه‌های گوشتی

دوره 3، 4 (12) زمستان، زمستان 1388، صفحه 645-655

ابوالفضل بشیری؛ علیرضا صفامهر؛ مسعود مستشاری؛ مهرنوش میرزائی


12. بررسی اثر باکتری‌های حل کننده فسفات به عنوان پروبیوتیک جدید روی برخی پارامتر‌های بیوشیمیایی سرم، خصوصیات لاشه و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 3، 1 (9) بهار، بهار 1388، صفحه 399-410

مهدی قادری جویباری؛ محمد علی ملبوبی؛ مهرداد ایرانی؛ وحید رضایی پور؛ مهدی محمد زاده نقارچی